Potentiële klanten gaan naar uw website om vertrouwen te ‘halen’ en/of het ‘laatste zetje’ te krijgen, ook al bent u aanbevolen door uw netwerk. Zo doet u dat zelf ook in veel gevallen … ga het maar na.

De website van ieder accountantskantoor, administratiekantoor en belastingadvieskantoor ‘hoort’ net als de dienstverlening, de mensen, het kantoor … goed op orde te zijn. Onze insteek hierbij is dat de website gebruiksvriendelijk, goed vindbaar, modern, veilig, toekomstproof, responsive en betaalbaar is.

Als machinekamer, of wat formeler geformuleerd Content Management Systeem (CMS), kiezen wij 100% voor WordPress. Het meest gebruikte open source website-beheersysteem WordPress wordt wereldwijd gebruikt door ca. 75.000.000 websites en dat is meer dan 25% van alle websites op onze aardbol. Binnen de open source content management systemen is het marktaandeel inmiddels meer dan 60% wereldwijd.

WordPress heeft zich inmiddels volledig bewezen als een volwassen CMS voor grote en kleine toepassingen.

In het kort een aantal voordelen van WordPress:

WordPress is gebruiksvriendelijk
WordPress wordt continu doorontwikkeld
WordPress en zoekmachines houden van elkaar
WordPress is universeel
WordPress werkt perfect samen met andere tools, zoals de Nieuwsfeed van Informanagement
WordPress is (in principe) veilig en betrouwbaar
WordPress is compatible met alle devices
WordPress biedt vrijwel onbeperkte functionaliteiten

Meer informatie of een vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.

Hieronder een aantal voorbeelden van WordPress websites die we mochten maken en (technisch) mogen onderhouden.

Het technisch goed onderhouden van een WordPress website is belangrijk!

Een goed functionerende website verdient aandacht en onderhoud. Het is net zo belangrijk als het onderhouden van uw huis, auto, cv-ketel of uw eigen computer(s) en/of server(s). Goed onderhoud zorgt ervoor dat de website optimaal blijft presteren en geven hackers vrijwel geen kansen om binnen te komen. Daarnaast groeit de website mee met de laatste technische en grafisch trends en functionaliteiten.

Niet alleen ‘de voorkant’ van de website, maar ook de ‘machinekamer’ van de website moet altijd up-to-date zijn en blijven.

Het is, wat ons betreft, verplicht alle updates heel consequent en tijdig bij te houden. De updates kunnen in principe zelf bijgehouden worden. Maar uit de dagelijkse praktijk blijkt dat het up-to-date houden van de website niet de hoogste prioriteit heeft. Het ontbreekt vaak aan tijd en handigheid. Het overgrote deel van onze klanten kiest dan ook voor een WordPress onderhoudscontract van communicatie voor accountancy.

Onze insteek = geen half werk en dus 1x per maand onderhoud aan de website.

De dagelijkse backup en monitoring van alle WordPress website die wij technisch onderhouden

Elke WordPress website die wij mogen onderhouden wordt opgenomen in ons WordPress Website Management Dashboard bij ManageWP. Hierdoor kunnen wij dagelijks elke website monitoren en actie ondernemen als dit nodig is. Tevens wordt er van elke website een dagelijkse backup gemaakt binnen ManageWP. Kortom uw website is bij ons in goede en veilige handen.

De werkzaamheden per maand per website in vogelvlucht:

algemene visuele check van de ‘voorkant’ van de website; het uitvoeren van updates en upgrades van ‘de WordPress machinekamer’ het uitvoeren van updates en upgrades van het Premium WordPress thema van de website; het uitvoeren van updates en upgrades van alle plugins; het verwijderen en tegengaan van eventuele spam; het opschonen en optimaliseren van de database.

De kosten

De kosten voor het WordPress onderhoudscontract kan per te onderhouden website verschillen. Neem vooral contact met ons op om een indicatie op te vragen.