Jaarlijkse uitgaven

Informanagement verzorgt ook een aantal losse uitgaven. Sommige uitgaven komen jaarlijks terug, andere uitgaven verschijnen als de actualiteit daar om vraagt.

De jaarlijkse uitgaven zijn:
Fiscaal Actueel, een handzaam boekje waarin op een leesbare manier financiële en fiscale informatie terug te vinden is. Fiscaal Actueel is bij uitstek geschikt om uw kantoor onder de aandacht van uw relaties te brengen op een manier die bij uw organisatie past.

De Lonenspecial, een nieuwsbrief met de belangrijkste wijzigingen voor het nieuwe jaar op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen en arbeidsrecht.

Het Eindejaarsbericht, een overzicht van de belangrijkste wijzigingen per 1 januari van het volgende jaar.

Het Belastingplan, een overzicht van de wijzigingen uit het jaarlijkse Belastingplan.

InforWijzers

Extra service bieden zonder tijdsinvestering!
U wilt uw klanten voorzien van de meest actuele informatie. Volledig volgens nieuwe wetgeving accountancy. Het is lastig om de steeds weer veranderende wetgeving te volgen en die informatie te vertalen naar passende teksten voor uw klanten. Daarom doen wij dat voor u.

Handige hulpmiddellen bij uw adviesgesprek
Op de hoogte blijven van de steeds weer veranderende wetgeving kost veel tijd. Tijd die u liever aan uw klanten wilt besteden.

Informanagement neemt deze taak graag van u over. Daarom introduceren wij de InforWijzer. De InforWijzer is een beknopte brochure die alles over één thema tot in detail beschrijft. Ideaal om mee te geven aan uw klanten of op te sturen ter voorbereiding van een gesprek.

Thema’s
Wij houden de actualiteiten voor u in de gaten. Wij hebben onderstaande thema’s al voor u uitgewerkt en wij blijven nieuwe thema’s toevoegen. Klik hier voor het complete overzicht.

  • Aannemen van personeel
  • Wet werk en zekerheid
  • Auto van de zaak
  • Pensioen in eigen beheer
  • De eigen woning (nieuw)
  • Werkkostenregeling (nieuw)
  • Freelancen na de VAR (nieuw)


Online informeren

Steeds meer klanten zoeken hun informatie online. Wij hebben een unieke koppeling ontwikkeld waarbij u de informatie op uw website zet, maar waarbij wij de InforWijzers voor u updaten. Zo kunt u erop vertrouwen dat u uw klanten altijd de meest actuele informatie geeft.

Eigen huisstijl
De actuele thema’s, die u via uw website aanbiedt, maken wij volledig op in uw huisstijl. Logo, kleurstelling en fotografie zijn volledig naar wens aan te passen. Wij hebben een database van meer dan duizend foto’s om uit te kiezen of wij verwerken uw eigen fotomateriaal in de InforWijzer. Alsof u zelf de informatie hebt geschreven. Deze service bieden wij u aan om uw werk gemakkelijker te maken.

Meer informatie over de speciale uitgaven van Informanagement? Wij helpen u graag.