Wij weten dat het voor accountants- of administratiekantoren vaak lastig is om ‘communicatie’ op de juiste wijze in te zetten.

Dat communicatie belangrijk is wordt vrijwel door iedereen onderschreven.
Maar … ‘het komt er gewoon niet van’ is waar het in de praktijk op neer komt.
Geen zorg, wij ondersteunen graag.

Gerald van Leest

Gerald van Leest | Informanagement

Gerald van Leest, Partner en Sales manager van Informanagement, verzorgt al bijna 15 jaar voor vele klanten het informatieplatform voor accountants- en administratiekantoren. Met zijn persoonlijke Brabantse benadering kan hij elk kantoor helpen bij het inrichten van de juiste nieuwsvoorzieningen. Goede service en korte lijnen, dat is waar Gerald voor staat.

Het continu verbeteren van het informatieplatform en deze steeds klantspecifieker kunnen inzetten voor kleine en grote kantoren is het speerpunt van Informanagement.

Willem Eelman

Willem Eelman, mede-eigenaar van Appel en Eelman communicatie en meer … besloot al vroeg dat hij zijn vader niet wilde opvolgen binnen het accountantskantoor NBC Eelman & Partners. Maar ondanks dat heeft hij inmiddels wel meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen accountants- en administratiekantoren op het gebied van marketing & communicatie.

‘Laat zien wie je bent en wat je doet’ en ‘realistisch, praktisch, haalbaar en betaalbaar’ staan centraal in de werkwijze van Appel en Eelman communicatie en meer …

Bel mail of Whatsapp ons gerust of gebruik het onderstaande aanvraagformulier om uw wensen kenbaar te maken. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op om uw wensen kort door te spreken.

Aanvraagformulier communicatie voor accountancy