Waarom moet u uw website actueel houden? Mond tot mond reclame is uw beste bron van nieuwe klanten. Uw website speelt daarbij steeds vaker een belangrijke rol. Men kijkt toch eerst even op uw website om een goed beeld te krijgen van uw kantoor. Regelmatig nieuwe berichten zorgt voor een professionele uitstraling!

De nieuwsfeed van Informanagement zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe content beschikbaar is voor de bezoekers van uw website. De redactie van Informanagement schrijft wekelijks nieuwe artikelen met betrekking tot fiscaliteit, sociale verzekeringen en arbeidsrecht, welke geheel automatisch op uw website worden getoond.

Heeft u behoefte aan specifieke content voor uw doelgroep? Wij maken voor u een nieuwsfeed geheel op maat. Een aantal onderwerpen waarop uw nieuwsvoorziening kan worden afgestemd zijn: Dga en bv, Inkomstenbelasting, Arbeidsrecht, Loonbelasting, Personeel, Sociale verzekeringen, Vennootschapsbelasting

Indien u kiest voor een website communicatie voor accountancy dan wordt de integratie uiteraard automatisch verzorgd. Informanagement heeft hiervoor een speciale WordPress plugin ontwikkeld waarbij de content in uw eigen website geïmporteerd wordt. Indien u de implementatie wilt laten uitvoeren door uw eigen webbouwer dan kan Informanagement u voorbeeldbestanden aanleveren die uw webbouwer ondersteunen met de implementatie.

Meer informatie over de nieuwsfeed van Informanagement? Wij helpen u graag.

ADVIES | OFFERTE

Klik op één van onderstaande buttons om een voorbeeld nieuwsfeed te bekijken. De mogelijkheden zijn divers, wij helpen u of uw webbouwer graag.